14. apr. 2008

Marte-knapper, take one...

Første forsøk på Marte-knapper. Jeg skal innrømme at det tok tid, og for å si det sånn - så har jeg jo nok av farger å velge imellom.. Haha.

Jeg hadde et ønske om at de skulle være litt "barnslige" og hjemmelagede - og det fikk jeg jo til. Haha enda en gang. Tror forresten jeg skal holde meg unna alle andre former enn knapper..Føler kanskje ikke at is og muffins er min greie.

Her er første utkast av mine hjemmesnekra knapper. Skulle tro jeg hadde nok leire til å lage en million til! :)


9 kommentarer:

Sandra sa...

Vad fina de blev. Kul med egen tillverkade knappar!!!!!

Kram Sandra

ANGELO sa...

Skikkelig stilige knapper altså. Kjempekuul idé! Og jeg er vel en smule enig om at de runde knappene er stiligst, selv om muffinsen og isen er morsom. Men jeg tror nok det er lettere å bruke de "vanlige" knappene :)

Godklem fra meg :)

Heidi sa...

Å Marte - du er vel et oppkom av fantastiske ideer. De knappene du har laget er jo bare såååååå søte da! Jeg ser de allerede for meg på kortene dine. Utrolig stilige. Jeg falt iallefall pladask (ligger på gulvet ennå)

Kjempeklem fra Heidi

Kristine sa...

Ja nå venter vi bare på kortene dine pyntet med hjemmelagde knapper! De var utrolig søte så jeg gleder meg til å se de på kort!!!

Anonym sa...

Så utrolig nydelige knapper, herlige. Og best av alt: One of a kind ;o)
Lykke til med prosjektene dine.
Rita i Florø

Heidi sa...

Marte!
Jeg har nesten ikke ord...............du er bare helt fantastisk du. Sitter her med tårer i øynene mine. Følte nesten det var bursdag og julaften på en gang. Tusen tusen takk, du er jo bare så alt alt for snill.

kjempeklem fra Heidi

Hanne sa...

Du hildrane, så flotte de ble, Marte! Jeg hadde egentlig ingen idé om hvordan de skulle se ut, men nå ble jeg virkelig positivt overrasket!

Gleder meg til å se dem i bruk!!
klemmer i kø fra Hanne:)

Gunhild sa...

Så stilige knapper!! Gleder meg til å se dem i bruk!

Takk for hilsen i bloggen min, jeg rakk dessverre ikke å bli med på blogcandychallenge'en din. Har ikke hatt tid til å lage kort på snart 3 uker! Kjenner abstinensen komme :D

Ha en kjempefin uke!
Klem fra Gunhild

Hanne sa...

Hei igjen, Martemor :)

Du er nå søt som spør hvordan jeg har det... og akkurat nå har jeg det veldig fint, her jeg sitter med en kjøttkake på en gaffel og en slurk rødvin i et kjøkkenglass :) I dag har jeg slitt og slitt med et par kort jeg trodde skulle gå unna i en fei, men nå er de nesten ferdige, så da havner de nok i bloggen min i morra.

Nattaklem fra Hanne:)