16. apr. 2008

Stempelbytte?

Jeg har vært inne på hobbyhimmelen å sett på Magnoliastemplene. Ååå, det er så mange fine!

Mange av de søte stemplene har funnet veien til min stempelboks også, men det er enda mange jeg ønsker meg...

Derfor har jeg lånt bildene av stemplene fra hobbyhimmelen,og laget et bilde med noen av stemplene jeg har som kanskje du ønsker deg? Jeg har også endel julestempel og små-stempel, men la oss nå fokusere på våren som står for døren...

Har du noen stempel jeg ikke har? Hva sier du til at vi bytter litt? Jeg sender deg de du vil ha, ferdig stemplet på akvarellpapir - så gjør du det samme til meg? :) På denne måten kan vi prøve ut litt forskjellige, og kanskje finner vi enklere ut favoritter vi har lyst til å bruke penger på? :) Hänglar & Stänglar prøver jeg gjerne også...

Og har du ikke noen til meg, så ikke vær redd med å kontakte meg for å få noen du ønsker deg :) Skal ikke være spesielt vanskelig ;)

________________________________________
These are some of my Magnoliastamps, pictures borrowed from hobbyhimmelen. If you want some of them stamped on aquarelpaper (watercolour pad) please give me a note! :)
I would love to exchange if you have some I don't have... :)11 kommentarer:

Hanne sa...

Hei Martemor,

denne tanken har jeg vært inne på selv, og jeg synes det er en knakende god idé. Skal man kjøpe alle stemplene man har lyst på, forsvinner pengene ut fortere enn de kommer inn.

Du kan f.eks. få trykk av flere H&S-stempler fra meg.

Ha en super dag!
Klemmer fra Hanne:)

ANGELO sa...

Hei, dette var jo jammen en morsom idé. Men ettersom du og jeg tross alt ikke bor så langt unna hverandre så kan vi jo møtes med stemplene våre og byttelåne der og da :) Det syns jeg høres kjempeflott ut, eller hva?

Klem fra Kristin :)

Hanne sa...

Kjære Marte;
puuuuhhhhhhhh..........!! sier jeg bare, var så spent på om du ville like den, vettu.

Og joda, den tåler vel dagens lys her inne i bloggeverdenen :)

Kjempeklem fra mig til dig:)

Hanne sa...

Ja, den esken er egentlig en måte å brette kort på. Claudia - igjen :) Skal finne linken til deg litt senere, må må jeg ut og fly!

Jeg glemte det med stemplene, men jeg vil ha så mye som mulig av sånne "ting" hvis du skjønner - gjerde, f.eks. Så kan du bare fylle opp med litt forskjellige motiver. Jeg får ikke gjort så mye mer med dette sånn med det samme, så du får smøre tynt på med tålmodighetskremen :)

Klem i farta :)

Heidi sa...

Kjempegod ide Marte. Jeg har masse Magnolia stempler og etter hvert en god del av hanglarna også. Pluss masse annet dill og dall tjiihiii! Bare si hva du har lyst på du vennen!

Klems

Heidi sa...

Glemte å si at jeg har masse stempler fra housemouse også - synes de musene er så utrolig søte !

Klems

Heidi sa...

Hei vennen!
Du har fått en pris av meg!

Kjempeklem fra Heidi

Monica sa...

heisann, jeg har ingen stempel selv til å bytte, men e sikker på vi kan bli enig om noe oss imellom, jeg kunne godt tenke meg et par trykk av hvert av de stemplene. monica_610@hotmail.com
kan du være så snill å ta kontakt.

PS mange vakre kort du har lagd.

Glee sa...

Oh Marte, what a great idea and to have them stamped on watercolor paper is fantastic. Save me a sheet...okay? I love these stamps and do not own one.

Monica sa...

Heisann igjen.

Tusen takk for kjempe fine stempeltrykk og et nydelig kort,ble kjempe glad for det,skal storkose meg i kveld med kortlaging.

Julie Sofie sa...

hei=) jeg lurte på om du kqnsje kunne ha sendt noen stempel til meg på et ark hadde vært veldig morro! har hat veldig lyst til å prøve ut de stemplene.
Men siden lomme boken ikke rekker til det så har ikke det blitt noe av:(
Vis du hadde vært så grei så send meg et svar på: julie_lr@hotmail.com =)

Mvh
Julie