14. apr. 2008

Imponerende!

En kveld her i forrige uke satt jeg å surfet litt på nett. Jeg har hatt et ønske om en form for personlig pyntesak til mine kort. Plutselig kom jeg over noen utrolig søte knapper laget av god gammeldags cernit leire.. De var så yndige! Så da begynte jakten... Men det skulle altså bare ikke være enkelt. 6 kjedelige farger til over 230,- var det "beste" alternativet jeg fant! Så jeg bestemte meg for å krysse en barriere - og bestille på nett fra USA.

Fant en fantastisk side, og bestilte 18 (!!) nydelige farger. Med porto skulle dette komme på 51$. Min kjære forberedte meg på at sendetiden kunne bli opptil 3-4 uker,så jeg har egentlig glemt hele kjøpet.. Men plutselig I DAG lå det en stor pakke i min stilige, gammeldagse postkasse - og et brev.. Jeg ble så IMPONERT!

For det første var alle de 18 fargene skikkelig herlige, men på brevet stod det: "We've been able to save some on the shippingcosts - so we'll only charge you 37$." Og som ikke det var nok: "The color `pearl` you've ordered was out of stock, so we sendt you the same colour but a different brand. Since this was not in your order - you will not be charged for this."

Er det mulig? Sånn service vil jeg gjerne se fra nettbutikker i Norge. :)

Så nå skal jeg sette meg ned å lage helt spesielle Marte-knapper til dekor på mine kort... Hurra!


6 kommentarer:

Heidi sa...

WOW for en service - ville likt å se det i Norge jeg også ja. Selv har jeg bestilt utrolig masse fra USA og har alltid fått kjempe service synes jeg. De er så hyggelige og ikke minst er det masse penger å spare. Sist kjøpte jeg faktisk nye skinn setetrekk til hele bilen min og sparte en hel formue. det er liksom bare å tørre å gjøre det!
Og nå gleder jeg meg noe enormt til å se de knappene du skal lage av disse deilige fargene. Kan nesten ikke vente jeg så du må bare henge i tjihhiii!
Og ikke minst gleder jrg meg til å se hva som dukker opp i postkassa mi. Den meldingen din gjorde meg så glad og spent. Heldige heldige meg!

Stor klem fra Heidi

craftyb sa...

Hi M, sorry I can't translate your post - so I don't know what you have planned for your sculpey...but i have used a similar product called Fimo. I've had sooo much fun and made all sorts of fab stuf! Did you see (on my blog) the little model I made of my husband for his 40th birthday? bx

Sandra sa...

Hej!
Du får gärna länka till mig. Det är bara roligt! Tack för att du lämnade en kommentar. Jag lägger en länk till dig också(hoppas det är okej). Vilka fina kort du gör. Spännande att göra sina egna knappar, kommer gärna tillbaka och kollar detta!

Kram Sandra

Jeanette sa...

Hann tyvärr inte med utmaningen du hade. Jobbet tog över min tid. Skriv gärna om du har någon mer utmaning någon gång. Gillar utmaningar. Kram Jeanette

Hanne sa...

Nei guuuuuuuud kor stilig! Egne Marteknapper! Hvor tar du det fra? Dette var jammen litt av en pakke til den prisen. Tror jeg skal prøve litt amerikahandel jeg også, passe på nå mens dollaren er lav.

Og så kan du glede deg til å åpne postkassen på onsdag;)

God klem fra Hanne:)

Hege sa...

Hei!
Du, jamen kom det et snev av vår til Bærum i dag!! Deilig. *nyte - nyte*
Utrolig flott service du fikk fra USA-handelen din. Gleder meg veldig til å se resulatet av Marte-knappene dine! Er sikker på at de blir kjempekule!

Klemmer i fleng fra Hege