18. jun. 2011

Mine Englebarn - og et lite rop om hjelp!

For en tid tilbake lanserte jeg "Mine Englebarn"-smykker på Vintage i Hjertet. Det har vært skikkelig gøy å produsere disse, og smykkene har blitt så populære! Kjempekoselig at så mange har lyst til å bære "Vintage i Hjertet design".

Jeg har ikke vært god på å oppdatere bloggen min i det siste, og synes det er vanskelig å finne lyst og tid til å lage kort. Inspirasjonen finnes der ute, men jeg har ikke fått til å lage noe som helst. Det kjennes litt trist, og jeg har egentlig hatt lyst til å ta en pause fra alt som har med kort og blogging å gjøre..

Jeg har lyst til å gi bort ett "Mine Englebarn"smykke til en av dere bloggere som har pleid å stikke innom meg med gode og inspirerende ord. Kunne du tenke deg ditt eget smykke med dine egne englebarn, er det hyggelig om du har lyst til å kommentere under dette innlegget! På den måten er du med i trekningen av smykket, samtidig som jeg kanskje får igjen lysten til å fortsette somlelittbloggen :)

...og  vanskeligere er det ikke! :)

Gode tanker og klem fra Marte


(Du har til 07.07.2011 for å være med i trekningen!)

24 kommentarer:

Anne sa...

Wow, så snill du er, klart jeg kan tenke meg et av disse smykkene, det på bildet var jo utroolig flott da. :)

Kjedelig at du er blogglei, men sånn er det iblandt, kjenner til det.
Håper du får blogg og kort-piffen tilbake igjen snart da. :)

Klem, Anne.

Line A sa...

Nydelige smykker du lager!
Kjedelig når lysten er borte, men håper du snart er tilbake for fullt.. :)

Maria Therese sa...

Åååååå du må ikke gi deg med kortlaginga!!!

Sigrun sa...

Jeg har vært der selv Marte , og kommet meg igang igjen. En liten pause kan gjøre godt, men fortsett og sug til deg insprasjon og ideer i bloggverden så skal du se du kommer igang igjen. For "somle-litt" må ille bli borte! Lykke til Marte! Stor klem Sigrun

MonaV sa...

Disse nydelige smykkene har jeg sett på før, og tenkt på å bestille meg av deg. Kanskje jeg vinner i stedet?
Krysser fingre og tær hihi:):)

RitaK sa...

Tror de fleste kreative har det litt sånn innimellom, det går litt opp og ned med idèene og produktiviteten. Synes heller ikke man skal blogge om man ikke har lyst eller har noe spesielt å skrive om, for da blir det fort pes istedenfor kos. Ta den tiden du trenger og skap og produser når skapergleden kommer tilbake, for det gjør den helt sikkert. Ønsker deg en riktig god sommer, kos deg og lad batteriene :-) Klem Rita

Hannemor sa...

Jeg håper lysten til å lage kort og kose deg med papirer kommer tilbake snart igjen, Marte-mor! Det er alltid så vakker det du lager og inspirerende! ♥

Noen ganger kan man trenge en pause - og da kan det være godt å unne seg en!

Nydelige smykker du lager altså - du er så flink!

Klem fra Hanne

Pia sa...

Det er et bedårende smykke og hvem vil ikke gerne være så heldig at vinde det.
jeg håber du får din kreative lyst igen og vi igen kan se alle dine nydelige sager. Du må have en fantastisk sommer med masser af sol.
varme knus fra Pia

Heidi sa...

Søteste Marte ♥
Tenk å kunne fått et slikt vakkert smykke. Jeg bruker ofte et annet som du laget til meg for leeeeenge siden i favorittfargen min rosa og brunt :)
Jeg har selv vært der du er nå - lei av både kortlaging og blogging. Særlig etter skolestart og tiden bare forsvant. Men det var nok ikke bare det heller........lysten var der rett og slett ikke. Men det har alltid vært så deilig å komme inn til deg og bare suge til seg all den inspirasjonen som strømmet mot en. For DU er virkelig flink Martevennen- og jeg har alltid digget stilen din.
Ta deg en liten pause, gjør masse annet og plutselig er kanskje energien og skapergleden tilbake. Jeg vil alltid titte innom solelittbloggen uansett hvor lenge du skulle finne på å være vekke.

Hjerteklem ♥ fra Heidi

Véronique sa...

Kjempe nydelig smykke du har laget Marte :)

Ha en fin søndag!

Hege sa...

En liten scrappe- og bloggsperre har vi alle iblant, og det er så vondt og trasig når det står på! Har hatt opptil flere, og trøsta er at det går over! Bruk bare den tiden du trenger- uansett hvor lenge det måtte bli! Jeg gleder meg iallefall til du dukker opp igjen med dine vakre kort!

Ønsker deg en flott sommer!

Klem Hege!

Knerten sa...

Oj, for et fantastisk vakkert smykke du vil gi bort, Marte :-) Du lager jo også så mye nydelig her på bloggen, men trenger du en pause, så er det kanskje like greitt å ta den ? Så kan du komme inspirert og opplagt tilbake når du føler tiden er inne.
Ønsker deg en veldig flott sommer !
Klem

Fotograf Linda Gabrielli sa...

En kunstner vil møte sine ups and downs. Du lager fantastiske kort og smykker, og bloggen din er spennende å titte innom. Stå på! Og jeg ønsker meg veldig et kjede med mine 3 englebarn :0)

Heidi sa...

Wow så nydelige smykker du lager Marte!
Ta den tiden du trenger du. Tror det er helt greit med en pause innimellom. Du skal se at du etterhvert får tilbake skapertrangen og lysten.
Du er så utrolig dyktig! Masse inspirasjon å hente her hos deg.
Jeg krysser fingre og tær:) Har jo tre englebarn, en datter og to sønner.
Ha en flott sommer!
Klem:)

Anonym sa...

Å ja, sånt smykke har jeg lyst på!!! Det står allerede på ønskelista mi, det er helt nydelig:) Du får "somle litt" og komme sterkere tilbake, du må ikke bli helt borte:)

Klem V

Kaia sa...

Ååå, det kunne jeg tenkt meg vett du, så snill du er.
Noe som alltid hjelper meg er å rydde, eller å lage system i noe, da finner du plutselig noen flotte stempler/papirer/bånd osv...
Så er kunsten å la vær å lage kort første gang lysten kommer, til slutt så kribler det i alle fingrene....
Lykke til.
Klem fra kaia

Elisabeth sa...

Kjære "somle litt". Takk for all inspirasjon du har gitt meg. Jeg har fulgt bloggen din i flere år. Jo alle går en lei etterhvert, men ta den tiden du trenger. Kanskje kommer kreativiteten tilbake en vakker dag. Lykke til på ferden videre, og plutselig så ser vi at du "somler litt" igjen.

Hjertelig hilsen Elisabeth.

Hilde sa...

Næmmen Marte da, håper inspirasjonen kommer tilbake til deg!! Kanskje du må ta deg en Gjøviktur, og pusle litt sammen med oss??!!

De smykkene dine er unike og nydelige, og jeg håper jeg er heldig denne gangen.

Stor klem fra meg til deg! fordi du fortjener det ;-)

Gro sa...

Så utrolig søtt englebarn smykke du har laget. :)
Blir gjerne med på trekningen. :)

Elisabeth sa...

klart man vil være med på dette.....lekkert!!

Gry-Beate sa...

ÅÅÅå, et av disse vil jeg jo gjerne være med i trekningen av!! Synd du ikke lager kort lenger, du lager jo så flotte kort. Men det er jo slik at blogging går opp og ned. Håper du igjen finner gleden ved å lage kort, og blogger litt igjen!!

Kreativ klem, Gry-Beate

Skravleberta sa...

Nydelig smykke, kan helt klart tenke meg et slikt med mine englebarn. Mye nydelig i bloggen din.
Klem Ellen

Siv sa...

Kanskje det er greit å ta en liten pause fra det hele, og heller konsentrere deg om å lage nydelige smykker. Lysta på kortlaging kommer alltids tilbake, vettu. Det er jo virkelig noe man bør kose seg med, og ikke føle en "plikt" til å gjøre. Det samme gjelder helt klart blogginga.
Finn på andre ting, og nyt sommeren, så kommer du sikkert sterkere tilbake! :)
I mellomtiden får vi andre bla tilbake i den flotte bloggen din og finne masse inspirasjon hos deg!

Klem fra Siv

jannes hobbykrok sa...

Siste liten...jeg rakk det akkurat! Supernydelig kjede,fy filler så dyktig du er!
Klem,Janne