25. juni 2010

Grip Dagen!

..her kommer enda et kort i samme stil som det forrige. Også holdt i en enkel stil, med mine farger og favorittpynt ;)

Papiret kommer fra Heartfelt Design, bildet har jeg fått av en god venninne. Bånd er fra Panduro og blonden + blomster fra Kort og Godt. Rub-ons fra Norsk Stempelblad og sommerens favoritt - sommerfuglpunch fra MS.

Jeg skal kose meg litt med å lage bokmerker jeg nå, inspirert av Gøril! Det er jo en utrolig koselig sommerhilsen tenkte jeg, vet om mange som benytter sommeren til litt etterlengtet "alenetid" med en god bok... :) I kveld skal vi til mamma og pappa for et lite "logistikkmøte" ang. bryllupet. Ting begynner å nærme seg, og det er deilig med litt hjelp til å samle trådene! De siste dagene har bryllupet gått litt over hodet på meg, så nå er det på tide å lande litt igjen ;)

Grip dagen!



9 kommentarer:

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Helt herlig Marte! Nydelige detaljer og farger!
Veldig glad for at du har bestemt deg for å holde deg til din stil(syntes alltid jeg ser den hos deg da) for den er unik!

Kos deg med bokmerker:-) Jeg solgte to til svigermor her om dagen.. Må handle inn flere lommer, så jeg har til messa!
Klem

Anne sa...

*sukk*
Noe så NYDELIG!

Scrappellen sa...

Igjen..Nyydelig Marte!:) Jeg synes også du har holdt din stil hele tiden. Ser liksom at kortene er Marte's:)). Det er nok noe som kommer etterhvert som du holder på, for man setter jo som regel sammen de fargene og den pynten man liker..og det gjør du utrolig flott:). Jeg liker kreasjonene dine kjeeeempegodt!!
Nå skal jeg prøve meg litt i kveld:).
Guuud løkk med logistikkmøte:)).
Klem,ellen

jannes hobbykrok sa...

Nydelig!Dust og delikat!
Me like;O)
Klem,Janne

Monica sa...

Så nydelig kort, herlig fargevalg :)
Bryllupsforberedelser ja, gosj som jeg gleder meg til å se bilder fra den STORE dagen deres. For jeg håper virkelig du deler (enten her eller der). Kos dere med logistikkmøte og god helg. Klem fra meg

Aina sa...

Helt nydelig, Marte!

Beatemor sa...

Nydelig kort og herlige farger!

annes paperfun sa...

Ååå så nydelig kort!
Herlig med alle blomstene :o))
God helg til deg...
klem Anne

Guro sa...

Noe så søtt!! Stilen din er skikkelig fin, og jeg blir alltid så glad når jeg titter innom bloggen din. Alltid positive smilende ord; og glade kort!
Kos deg med innspurten :-)
Veldig fin tekst på høyresiden din forresten :-D
Klem Guro