24. jun. 2010

Et Smil til Deg! :)

Har kost meg igjen med kortlaging, og har laget endel enkle vintagekort. Har bestemt meg for å gi slipp på følelsen av å "måtte henge med" i trender, nye papir osv... Heller lage kort som er "meg" med mine farger og pynten jeg liker - uavhengig av om kortene blir for like eller ei. Og med det kom også gleden med hobbyen tilbake :)

Her kan du se ett av kortene jeg har laget, duse farger og enkel pynt. Herlig ark fra Melissa Frances,blomster fra Kort og Godt. Tagen i bølgepapp er fra Inkido, og er malt med Jotaplast.. Bildet er funnet på nett og stanset ut med Spellbinders. Nøkkelhullet er fra Tim Holtz, og jeg elsker det! :)

Takk for at du titter inn til meg, jeg setter veldig pris på alle kommentarene! Nærmer meg innlegg #200, da lover jeg en liten oppmerksomhet til en av dere som følger meg og min blogg! :)


9 kommentarer:

Karina sa...

Superflot vintagekort i flotte sommerfarver.

Gry-Beate sa...

Å heiane du, dette var nydelig!! Så bra du har funnet tilbake gleden ved å lage kort!! Jeg nytet hvert innlegg du har!!!

;0)Gry-Beate

Ellen sa...

Nydelig, lekkert, sart og delikat Marte! Det er liksom deg blitt det da, og denne stilen og følelsen MÅ du følge! Først da blir du selv fornøyd og finner glede og inspirasjon i det du lager:). Ønsker deg en flott kveld:)
Klem,ellen

Kaia sa...

Kjempesøtt kort.
Nydelige farger, og nydelig pyntet.
Helt lekkert.
Klem fra Kaia

Anne sa...

Virkelig nydelig, fantastisk flott! :)

elsi67 sa...

Så nydelig kort, Marte!! Du har innsett noe viktig, og det er godt å høre at du har funnet igjen den kreative gleden ved å skape vakre kort i din egen stil :)

Yvonne sa...

Nydelig! Bare fortsett sånn du! Du lager de herligste, mest delikate kort, og de er en fryd å se på!
Klem

Trine Pedersen sa...

Så enig med deg. Det beste er å kose seg med å lage kortene på sin egen måte. Hvis en skal følge med på trender og utstyrsjag så tror jeg gleden for forsvinner i stress.

Dette var et aldeles nydelig vakkert kort. Det vises at du har laget det med glede. :)

Klem, Trine :)

Torill sa...

Skikkelig lekkert i deilige sommerfarger!!! NYDELIG!!!