4. mar. 2008

Nytt sideelement!

For å mimre tilbake til fjorårets herlige tur til Tyrkia, har jeg lagt til et bilde her på siden min. Jeg har siden jeg var liten - vært spesielt glad i foto. Jeg blir genuint glad i kroppen av å ta frem gode minner, og nå vil jeg dele litt av oss med dere... :)

Fordi jeg gleder meg over lysere dager og sommeren vi har å se frem til, og solskinnet som skinner inn i hjertet mitt om dagen!

6 kommentarer:

Hege sa...

Så flott bilde!!
Jeg er vel så og si fast innventar på hver messe jeg *knis* Så jeg skal selvfølgelig i år også!! Jeg gleder meg masse!! Det er alltid så gøy å rusle rundt der, møte gamle og nye scrappere.
Vi må jø møtes om du skal dit da!!

Inger Marie sa...

Så herlig bilde!!

Enig med deg at å se på bilder og mimre er herlig.

Ha en fin ny uke!!

God klem

Heidi sa...

Hei og takk for hilsen i bloggen min.
Her inne var det jo også kjempekoselig og du lager masse vakre ting. Både kort og puter! Falt jo helt for den engleputen lengre ned på siden.
Håper det er greit at jeg legger en link til deg på siden min.

Klems fra Heidi

Linemor sa...

Hei:)
Så koselig at du tok en titt og skrev i bloggen min...jeg er desverre en av de som er sååå dårlig på navn.Bedre på fjes til fjes...jeg må si du har en veldig humoristisk blogg-masse arti lesning og du lager masse fine ting!Skal dere til roots festivalen i år?
klemz:)

Anonym sa...

Flott bilde :)
Så at du hadde spurt om rondellene jeg har brukt i blomstene på et av kortene i bloggen min. Hvis jeg ikke tar helt feil her, er de kjøpt fra "Din Hobby" i fjor sommer... er ikke sikker på om de har de inne nå, men håper du får tak i de :) Ha en fin uke!

Anonym sa...

Fint bilde var det.
Ha en fin dag - og snart helg!!

Klem til deg fra meg.