4. jan. 2013

Godt Nyttår ♥

Godt Nyttår til dere fine bloggere!

Bloggeåret 2012 ble heller labert, og tok brått slutt halvveis... I året som har gått har all ledig tid gått med til å pusse opp vårt nyegamle rekkehus. Du og du så mye som viser seg å måtte gjøres mens man holder på! Det ene drar med seg det andre, og ting bare baller på seg.

Denne helgen er det nøyaktig ett år siden vi overtok rekkehuset, og så langt kan vi si oss ferdige med 3 soverom, stue, totalrenovering av kjøkken og yttergang. Vi står igjen med småplukk, samt en hel kjellerstue. Det er også her jeg etterhvert skal få mitt etterlengtede hobbyrom! Kan tro det gledes!

På scrappefronten har det ikke vært like tørt som på bloggfronten, men jeg har rett og slett ikke fått tatt bilder og skrevet om kortene mine. Dette året har jeg vært en "treff-kortlager", og har så og si aldri fått hverken tid eller plass til å dra frem utstyret hjemme.

Jeg håper det snur i nærmeste fremtid!

Nytt av året for meg, er at jeg har blåst liv i "Vintage i Hjertet" igjen. Kan jeg ikke scrappe må jeg jo bruke hendene på noe annet! :)


Jeg har kost meg med å designe enda flere digitale klippeark, både med vintage bilder men også nytt av året er norske tekster. Lenge har jeg savnet dette til bruk på kort, og etter at jeg gjorde dette før et treff i fjor - skjønte jeg at det kanskje er fler enn meg som savner dette!

Nedenfor kan du se noen kort jeg har laget, hvor design fra noen av klippearkene er tatt i bruk:

Kort med tekst fra Nr.4 - Norske tekster - ORD TIL EN VENN:

Kort med tekst fra Nr.4 - Norske tekster - ORD TIL EN VENN: 

Kort med tekst fra Nr.4 - Norske tekster - ORD TIL EN VENN: 

Kort med tekst fra Nr. 5 - Norske Tekster - ORD TIL EN NYFØDT: 

Du er hjertelig velkommen inn i bloggen for å se alle designene, nye blir lagt ut fortløpende - både i bloggen og på facebooksiden. Søk gjerne opp "Vintage i Hjertet" og trykk liker!

Takk for all inspirasjon dere har gitt meg i året som har gått, jeg gleder meg til å følge dere alle i det nye året vi har startet på! :)

Gode tanker og klem fra Marte

6 kommentarer:

ania sa...

Piękne, delikatne prace:))

RitaK sa...

Kjære Marte <3 Oppussing er en krevende prosess som tar mye tid, men gøy når man ser resultatet :-) Har vært igjennom mye oppussing sjøl, og nå gjenstår litt på vaskerommet + hovedbadet, og flytting av scrapperommet mitt så kan vi vel si oss ferdige håper jeg :-) Håper du får mere tid til papirhobby i året som kommer, kanskje vi ses... Ønsker deg og dine et riktig godt nyttår! klem fra Rita

Anonym sa...

claimed the majority pay back their particular loans before its due not to mention devoid of fines
A top financial debt nonprofit can possibly expect numerous people today investing in these folks to get guidance through online payday loan credit card debts to twin it. financial debt nonprofit says all around purchase all the short-run, high attraction personal loans this holiday season. All the aid organization shows three years previously numerous customers using them has been small.
kredyty bez bik
szybka gotówka bez bik
pożyczki prywatne z bik
szybkie kredyty blogspot
pożyczka na dowód

http://pozyczkanadowod24.net.pl
http://pozyczkanadowod24.net.pl
http://pozyczkanadowod24.org.pl

Hannemor sa...

Herlig å se nytt i bloggen din igjen, og like vakkert som alltid er det du lager! <3

Håper året som ligger foran deg byr på både tid til scrapperier og blogg,og kanskje til og med scrapperom!!!

Gleder meg til å følge med deg videre!

Klem til deg, søte...

Lisa sa...

She is back - HURRA!!!
Du har vært savnet - jeg elsker jo å titte på alt du lager.
Må spørre jeg, er det brune papirposer du har brukt til kortene dine, hvis ja - har du tag inni?
Jeg skal bestille tekst ark av deg ... gjør det med en gang jeg.
Ønsker deg en herlig søndag

Klem, Lisa

Wenche sa...

Så stilig. Herlige samlinger du har laget. PST.Sendt deg en mail ;-)