22. feb. 2012

Littegrann (eller kjempemye) LOVE...

Har laget et kort - veldig utypisk meg egentlig, men ville prøve noe nytt. Kortet har helt klønete mål, er både langt og høyt og stort og alt på en gang... Alt for å få plass til noen kjempestore chipboardbokstaver, som heller ikke er noe jeg pleier å bruke.. Jaja! :)


Målet mitt var uansett å øve meg på å klæsje og kline litt mer, bruke maling og ikke være redd for å teste ut nye teknikker og plasseringer.. Jeg synes det var  morsomt, og kommer nok til å fortsette med griseriet! 


Har brukt mønsterpapir fra Panduro (gammel Tilda-blokk...Dette var dagen for å bruke produkter jeg har hatt liggende alt for lenge...!) 
Eldgamle chipboard bokstaver (var noe av det første jeg kjøpte da jeg startet med denne hobbyen for ca. 6 år siden...!
Osteklut fra Papirpikene
Roser fra Kort og Godt
Knapper
Blonder
Bånd
Utklipp fra Tilda-blokk, Panduro


Jeg ♥ min nye Distress Stain - gjør denne klæsjingen med maling litt mindre grisete :) 

Vil også takke for alle de utrolig hyggelige kommentarene jeg fikk på mitt forrige innlegg. Rørende at så mange av dere har et forhold til min blogg, og dens navn... Det var hyggelig å merke engasjementet rundt "Somlelitt-bloggen", og jeg vil helt klart beholde navnet..! ♥ 

Dere er så gode, jeg er så glad for alle de herlige bekjentskapene jeg har gjort gjennom bloggen! 


8 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Klinet og sølet ditt resulterte i et helt fantastisk nydelig kort! Befriende å se noe i litt andre mål, det burde alle lage mer av. Ut av firkanten lissom. Også elsker jeg den hjerteblondesaken bak bokstaven. Nydelig.
klem,Janne

Hulda sa...

Superfint kort! Så flotte detaljer og små ting. Du har en egen evne til å lage vakre kort, ordentlig fint og gjennomført.

Heidi sa...

Kortet ditt er aldeles nydelig Marte!
Flotte detaljer og lekre farger:)
Ha en fin kveld, klem:)

Véronique sa...

For et herlig kort <3

RitaK sa...

Så bra at du fortsetter å "somle litt" Marte :-) Kortet ditt er aldeles nydelig, så dette kan du nok trygt fortsette med.

Berit sa...

Nydelig kort!

Og jippi!!! Somlelitt vil bestå!!!

Stempelhexe sa...

Wooooow, wooooooooow, woooooooooow, das ist einfach nur traumhaft geworden.
LG
Ulla

Sigrun sa...

Kortet ble nydelig, Marte! Moro med litt klin og søl og resultatet ble kjempefint! Det var hyggelig å treffe deg og håper vi snart sees,- på treff eller privat for å scrappe. Klem Sigrun