10. feb. 2012

Anonyme Timeglass, oppgave 2

"Love makes a house a home"

Den andre oppgaven som skal leveres mens sanden i timeglasset renner, er "Enten Oval eller Rund eller Hjerte -formet kreasjoner"..

Jeg har plundret og kløna, klæsjet og rota - og resultatet ble ett bittelite hjerte til å henge på veggen.
Kjærlighet gjør et hus til ett hjem. I prosessen å skape vårt nye hjem, til nye minner og nye stunder som familie - ble jeg inspirert av oppgaven til å lage et veggbilde. 


Utgangspunktet er et brunt pappmachè hjerte, kjøpt hos Papirpikene


Hjertet hengt på veggen.

Jeg har brukt hvit maling, gamle boksider, blonder, metall, symaskin og rub-ons.. Klæsjet rundt, flyttet på, lag på lag og klin rundtomkring, ble dette tilslutt resultatet. Jeg synes det var veldig utfordrende å skape noe annet enn kort, og ikkeminst i et annet format. Det blir liksom så mye mindre plass å pynte synes jeg..

Gamle blonder og en hvitmalt nøkkel. 


Bildet er veldig personlig, og viser en dame jeg var veldig glad i.

Hun hadde alltid åpen dør, et lunt hjem fyllt av kjærlighet og lukten av karbonader (og stekt løk med litt sukker - det var visst den lille "hemmeligheten").. 

Hun dekket med finserviset hver gang jeg kom, og hadde alltid tente lys på bordet. I skapet fant jeg godteri, og det var alltid handlet inn noe "ekstra", spesielt med meg i tankene.

På overnatting fikk jeg ligge i "skuffen" - hun redde opp i den ens fordi det var morsomt. Det hadde nok spart  tid å bare bruke den vanlige sengen..

Damen på bildet het "Farmor" i mitt liv - og hun skal få minne meg på at et hjem fylles best med kjærlighet! 


9 kommentarer:

Gry-Beate sa...

Dette var jo bare så vakkert, Marte!! Ekstra spesielt med historien du forteller<3

;0)Gry-Beate

Ida Ellingsen sa...

Så flott hjerte og bidrag! Å så blir det jo ekstra flott når det betyr noe ekstra for deg som har laget det og skal ha det hos det :) er jo godt og koselig å ha slike ting i hjemmet som hele tiden kan minne oss om de gode menneskene, minnene og opplevelsene vi har hatt i livet vårt!

Ha en god helg, klem fra Ida

Lillemusmei sa...

Så utrolig fint og det blir jo ekstra fint når det ligger en historie bak. :)

Lisbeths kort og scrap sa...

Utrolig vakkert, både hjertet og tanken bak det. Fikk helt lyst til å lage et sånt med min farmor, for ho var også slik, og hadde alltid tid :)
Klem fra Lisbeth

Hanne sa...

Ååå, så nydelig det ble, Marte! Jeg ble jo rent rørt av å lese om farmoren din her, sånn bestemor skal jeg også bli :) (bortsett fra at jeg ikke er så glad i karbonader *fnis*) En veldig god ide, hvertfall, som herved noteres bak øret!

Klem fra Hanne Småstressaforåbliferdig ;)

RitaK sa...

Så fint hjerte, og så koslig med den personlige tilknytningen ;-)

Véronique sa...

Det var kjempe lekkert, Marte :)

Jeg kan tenke meg at denne oppgaven var ikke så lett :)

God helg!

ellen.fossli sa...

Du er så flink, Marthe<3 Frustrasjonen fikk frem noe nydelig, og med den historien........så blir d bare enda vakrere <3

Anja's KortKreasjoner sa...

Tusen takk for at du deltar i NR 2 "Form" oppgaven til Anonyme Timeglass. Nydelig Vegghjerte du har laget! Kjempe koselig å lese historien bak også, får meg til å tenke på at jeg og vil lage noe slikt.. Riktig lykke til, gleder oss til å se hva du lager til de 2 neste utfordringene også :)
Klem fra Anja