27. okt. 2011

Jeg lever.....

Jada, det er sant. Fryktelig lite aktivitet på bloggen min, men jeg lever.. 
Ronny og jeg har kjøpt oss rekkehus, og flytter rett over jul. Vi har visning på vår leilighet nå til helgen - så tiden brukes på å pakke, rydde, vaske... 

Jeg har kost meg med hobby i det siste også, men det har bare ikke kommet seg fra scrappebordet og til bloggen... ;)  Når lysten og vilja ikke henger med, har bloggen blitt skikkelig bortprioritert. Håper på bedre tider når flyttingen er overstått! 

Ett prosjekt har jeg å vise, da.. Etter et utrolig inspirerende og koselig Totentreff - var jeg så heldig å få lage noen prosjekter for Papirpikene å ha i butikken til jul. Koste meg masse med kortbokser, julekort, et par småprosjekter og ikkeminst en jule-settekasse! Glemte selvfølgelig å ta bilde av denne også, før den ble levert. Heldigvis hadde Rita tatt et bilde av den, som jeg fikk låne for å putte i bloggen! 


Jeg koste meg veldig med alt dillet, og har store planer om å lage flere av disse... Om ikke i år - så iallefall til neste år ;) 

Takk for at du titter innom! 
Gode tanker og klem fra Marte

19 kommentarer:

Gro sa...

Så koselig settehylle du har laget. :)

Gro.

Mette sa...

Så koselig at det ble litt liv i bloggen din:) Settekasse di er nydelig og jeg beundrer den når jeg er hos Papirpikene:) Savner deg Marte, så det skal virkelig bli koselig å treffe deg neste helg:) Ei uke går jo fort , så det er bare å glede seg:)

Go klem fra meg til deg:)

Heidi sa...

Gratulerer med nytt hus da vennen - det er jo ikke rart du ikke har så mye tid når du driver med slikt!! Og FOR en nydelig settekasse du har laget - helt i Marte stil - love it!!!
Travelt her også, eksamen nærmer seg faretruende så nesen bør være i bøkene og ikke på hobbyrommet desverre.
sender deg en godklem

-Heidi

Papirdilla sa...

Så koselig å se noe fra deg igjen, Marte:)
Jeg ser på denne titt og ofte når jeg er på Papirpikene. Den er helt nydelig. Ordentlig julete og koselig:))
Gratulerer så mye med nytt hus og lykke til med flytteprosess.
Ha en koselig og fin høstkveld, Marte!
Stor klem,
Hanne

Stempelhexe sa...

Wooow, ist dasklassen geworden.

LG
Ulla

Yvonne sa...

Åååhhh, så herlig Marte! Julesettekasse var jo en genial idè da! Jeg har en sånn kasse liggende, men har enda ikke fått kommet i gang med dekoreringa. Men nå fikk jeg jammen lyst altså :)
Gratulerer med nytt hus, og lykke til med salg av leiligheten!
Klem, Yvone

Heidi sa...

Koselig å høre fra deg igjen Marte!
Og så lekker settekasse du har dekorert:)
Gratulerer med nytt hus også.
Ha en fin kveld, klem:)

Hilde sa...

Nydelig settekasse. og vi er heldige som har den i butikken vår.

om en uke treffes vi igjen!! Gleder meg!!

Anonym sa...

Aldeles NYDELIG! Kan det stemme at vi så denne på Stempelscrap messa? Har kjøpt meg en settekasse jeg også, men har ikke kommet i gang enda. Men her er det i hvert fall masse tips å hente!

jannes hobbykrok sa...

Nydelig,Marte!
Denne var helskjønn!Tusen takk for gode råd i bloggen min, jeg tar de med meg videre!
Lykke til med ny bolig!Håper på et bilderas derfra etter flyttingen;)
Klem,Janne

Sigrun sa...

Settekassen var kjempeflott! Fint å se at det er liv i deg selvom det er stille på bloggen din. Det er sånn i perioder, men jeg håper du kommer orntlig tilbake for det er hyggelig å stikke innom deg! Klem :O)

Hulda sa...

Gøy å se at ditt kort også ble med. :) Går ut fra at det var det nydelige scrappa kortet, med engler på. :)

Ida sa...

Hei!
Takk for hyggelig kommentar i bloggen min!:) Så da bare venter jeg på julekort inne hos deg;) De er jo koselig å lage da. Så spennende med ny bolig, masse å gjøre, så sikkert ikke enkelt å prioritere papirer. Men jeg savner rutete bånd, blonder og søte knapper fra deg!:)
Klem

RitaK sa...

Så spennende med nytt hus, ønsker dere masse lykke til :-) Bare hyggelig at du låner bildet mitt. Jeg titter på de nydelige tingene du laget til oss når jeg er i butikken, og de blir stadig beundret av kundene. Har kjøpt et flott zinkfat til lysene, så de gjør seg virkelig i utstillingen vår. Klem fra Rita (har prøvd å legge inn kommentar her tidligere også, men ble av en eller annen årsak kastet ut!)

Beatemor sa...

Den kassen var driitlekker!! Inspirerer veldig til å prøve selv :-)

Knerten sa...

Jammen var det lenge siden sist, ja, Marte ! Kos å se deg her inne igjen; kjempeflott settekasse du har laget og pyntet.
Gratulerer med nytt hus, klart det tar masse tid - kan bare ønske dere lykke til !
Klem
T.

Flower sa...

A flower cannot blossom without sunshine, and man cannot live without love.by Revathi

Jannes lille sted sa...

Hei Marte :)
Beklager at jeg ikke har svart deg ang flisene før nå.
Vi hadde et stort problem med å finne slike fliser vi ville ha, og i passe str. Løsningen ble å få de fra danmark. Vi var så heldige å finne en nettbutikk som holdt til rett i nærheten av vår familie i danmark, så vi fikk fraktet flisene til dem og de tok de da videre med til norge for oss. Jeg tror nok at frakt til norge fra butikken vil bli nokså dyrt, uten at jeg fikk noen ordentlig pris på det. Butikken vi fant finner du her: http://www.ceramicas.dk/
og ligger nok en 3-3,5 timers kjøring fra hirtshals.

Lykke til med flisvalget!
Klemmer Janne Merethe

Aina sa...

Så lekker hylle! :)