28. mai 2010

Sukkersött Utfordring # 86 ....

Tusen takk til alle dere som bidro med flotte kort og prosjekter forrige uke! Det er imponerende å se alt det flotte som blir laget rundt omkring.

Det finnes et klokt hode som har uttalt at: ".....man skal gi seg mens man enda er på topp...." Og det føler vi at er høyst reelt, med så mange kreative og kortglade hjerter der ute! De siste månedene har vi ligget på ca.70 deltagende HVER uke - og det er imponerende synes jeg!
Det er derfor med vemod at vi i Sukkersøtt må komme med nyheten om at bloggen tar en pause på ubestemt tid. Design Teamet har i fellesskap besluttet å stenge bloggen, da vi alle er opptatt på hver vår kant. Vi vet dette er triste nyheter for alle våre trofaste følgere og utfordringsdeltakere, og det er med trist hjerte vi gir dere denne nyheten.

 I den sammenheng lurer vi da på om det er noen som er interessert i å overta Sukkersøtt-bloggen? Hvis det er noen som melder sin interesse i løpet av sommeren, så blir vi kjempeglad. Ingenting hadde gledet vår hjerter mer enn at noen barmhjertige sjeler ville tatt over.Vi fra det gamle Sukkersøtt Design Teamet vil være behjelpelig med innføring i alt som har med bloggen å gjøre før den eventuelt overlates til nye. Så vi gir en frist for eventuelle overtakere å melde sin interesse innen 01. august 2010. Har vi ikke hørt noe fra noen innen den tid, så legges dessverre alt ned.

Så nå krysser jeg fingrene for at nettopp DU har lyst til å drive din helt egne utfordringsblogg! Dette er en unik mulighet til å videreføre en godt etablert blogg i de norske korthjerter...

Gleder meg til å høre fra nettopp DEG! :)

Det er ingenting som gleder meg mer, enn å kunne bruke denne siste utfordringen i Sukkersött for min del - til å vise frem den kreative og utrolig søte

Hun har laget et nydelig kort for meg, etter denne ukens skisse:

Og slik ble hennes sarte og nydelige kort! Jeg DIGGER det :)


Tusen takk for meg, det har vært utrolig morsomt å være med på det Sukkersöte laget og fått utfordre dere. Jeg har virkelig kost meg med oppgaven, og ett av ukens høydepunkt er å se på alt det lekre dere skaper!

Jeg kommer ikke til å gi meg hverken med hobby eller blogging, og håper du vil fortsette å følge meg på nye eventyr! :)

3 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Så kjempelekkert kort,etter en veldig spennende skisse!Du lager sååå masse flott!
Klem,Janne

May-Bente sa...

Hei,hei vennen!!

Takk for at jeg fikk sjansen, skissen var en drøm å jobbe med!!
Synd at sukkersøtt bloggen må legges ned, men jeg kan tenke slikt tar tid:=)

Ha en flott helg, klem fra meg:=)

Kim Piggott sa...

Sooooooooo stunning!
Such a beautiful creation Martha!
Have a most fantastic time tonight!
hugs
kim x