29. jan. 2010

Sukkersött, Utfordring #70 - og et helt nytt konsept hos oss!!

Vi i Sukkersött ønsker å vise hvor mye vi setter pris på dere som gjør det så morsomt å drive bloggen vår. Etter jul var det viktig for oss å fokusere på mangfoldheten i denne flotte hobbyen vi deler. Med dette i tankene, har vi kommet opp med et helt nytt konsept!

DesignerVikar har vi valgt å kalle dette. Det går rett og slett ut på at den siste fredag i måneden så er det ikke vi i DesignTeamet som lager inspirasjonsbidrag, men vikarer. Det vil si at hver av oss designere velger seg en vikar som skal lage et inspirasjonsbidrag. Vi har valgt å gjøre dette for å få vist den store allsidigheten og kreativiteten det fins der ute i de skandinaviske kortlagerhjem. For hver gang vi har DesignerVikar, vil vi velge nye vikarer. Så det betyr at vi får sjansen til å vise frem masse talentfulle kortlagere hver gang vi har DesignerVikar.

Høres ikke dette spennende ut? Jeg ønsker meg mail fra dere som kunne tenke dere å prøve dere som DT i Sukkersött for meg. Neste mulighet vil være fredag 26.februar 2010. (annemartecarlsen@hotmail.com)

Min første vikar, er utrolig søte og talentfulle Gøril.  Hun lager sarte og nydelige kort i en stil jeg liker veldig godt. Jeg er ofte innom henne for å hente inspirasjon, og det synes jeg du skal gjøre også! Det er nemlig mye å hente ved et besøk :)

Jeg sendte henne skissen som er til ukens utfordring. Den ser sånn ut:Tilbake fra Gøril, fikk jeg dette lekre kortet - som jeg er veldig stolt av å få vise frem i min blogg!
Sponsor denne gangen er Inkido.
Premien er 14 HELT NYE mønsterpapirer designet av vårt DT-medlem Kristine, pluss 5 stempler. Papirene er helt nye og vinneren vil bli en av de første som får disse papirene.

Jeg setter veldig pris på alle kommentarer - og denne gangen ønsker jeg å høre hva du synes om det nye konseptet vårt. Er dette noe du kan tenke deg å være med på?

Dessuten ønsker jeg at du besøker min vikar, så hun får høre hva du synes om kortet hennes!
Tusen takk!

Gode tanker og klem fra Marte

10 kommentarer:

Lene Aase sa...

Hei vennen:) For et utrolig artig konsept, og en kjempedyktig vikar du har valgt:)
Ønsker deg en finfin helg!!!

Klemmer:)

Idun.. sa...

kjempeherlig konsept!! Og din vikars kort var nyyydelig! Jeg iler straks inn og titter mer hos henne :)
jeg har flere kort jeg skulle ha laget denne helgen så jeg tror nok at jeg kanskje faktisk skal levere til dere denne gangen ;)

*klem idun*

Anonym sa...

Dette konseptet er jo bare supert! En flott sjanse og få vist frem kortlagere på! Kortet Gøril har laget "for" deg, det er bare nydelig! Gøril er så fantastisk flink, alt er så gjennomført bra på kortet!!:)

Er nok mange som har lyst til og bli valgt som designervikar, selv kunne jeg også tenkt meg dette:D Høres og ser såå artig ut =)

Ønsker deg en superfin helg Martemor, gode klemmer fra Cathrine <3

Kim Piggott sa...

Oh wow!
I love your wonderfully beautiful card!
hugs
kim x

Kim Piggott sa...

Ooops a doodle sorry.
You have chosen a fabulous substitute!
Have a great weekend!
hugs
kim x

Mary sa...

Guriland så mye flott det er i bloggen din:))
Flott "tiltak" at andre slipper til som vikarer

Hege sa...

Det ligger en award til deg i bloggen min!

Heidi sa...

Kjekt med vikar - kunne jammen trengt en her hjemme jeg he he he. Føler at det meste er iferd med å vokse over hodet på meg for tiden og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få gjort alt!
Takk for nydelige opplevelser her inne vennen min - jeg bare digger stilen og kreasjonene dine
Miss you
Klemmer fra
Heidi

Anne Kristine sa...

Så flott konsept og så fin måte å få vist frem flere dyktige kortdesignere på.Nydelig kort *Gøril har laget!!!
Tusen takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min..ble veldig glad!!!
Ønkser deg en riktig god uke.
storklem Anne

Gørils kreativiteter sa...

Hei Snupp!
Tusen takk for kommentaren din! Det var ingen bombe nei at du plukket opp samme papir:-)
Gleder meg til å se nye kreasjoner på bloggen din snart... hint..hint...:-)

Klem Gøril