19. jan. 2009

The book of love! ♥

This weekend I've made this altered box I got for christmas. I wanted to make it look like an old book, and be our "book of love" - to save all our ideas for our wedding. ♥Noen små piker drømmer om hest, noen små piker drømmer om hull i ørene og noen små piker drømmer om en liten søster. Denne lille piken har fra hun var veldig liten drømt om en bryllupsboks. Endelig er den her!

Jeg har dekorert en stor eske jeg fikk med parfyme i til jul fra min kjære storebror. Perfekt var den, og her er det plass til mye! I mange år har jeg revet ut frisyrer, blomsterbuketter, servietter og visdomsord, og alle får de plass i kjærlighetens boks.

Neste drøm er et hyggelig og personlig bryllup.. Og hvem vet, kanskje jeg en gang får noen å gi "mamma og pappas bryllupsboks" videre til?

Kamè kjøpt på Hadeland Glassverk i helgen. Fant pakker à 12 stk. på tilbud. Du ser vel at det er julepynt?! ;) Jeg kjøpte 4 esker, 2 gull/beige og 2 sølv/svart. Hi-hi. Den er egentlig festet på en gullramme,med en "pinne" på (kan også brukes som pyntenål!) For anledningen rev jeg av alt annet :)
Stempel "definisjonen av kjærlighet" - Else Irene Meling.


Anheng, kors - også kjøpt på salg som julepynt på Hadeland Glassverk i helgen.Lots of room for our ideas for the wedding :)"Kjærlæik", kuttet ut med min fantastiske Slice maskin - en julegave fra Ronny :)


"All skjønnhet på jord bor i de evige ord; Jeg Elsker Deg!"Ryggen er pyntet med en "label" for å ligne mest mulig på de gamle skinnimitasjons albumene jeg fikk av farmor og farfar da jeg var liten.


22 kommentarer:

Gørils kreativiteter sa...

Så utrolig nydlig bok du har laget!
Det ligger en award til deg i bloggen min!

Janne sa...

Wow så flott den boksen ble da ;0)

Janne

Maya sa...

Nyyyydelig!!!
Klem fra Maya :)

milli sa...

Så fantastisk nydelig bok du har laget!
Der er det plass til litt av hvert ja:)
Kjempesøtt bilde på forsiden også.
Nå er det bare å begynne å samle!

Klemmer fra
Camilla

Eli sa...

Så herlig denne er da, flink du!!!

Jeg oppfattet deg ikke som utakknemmelig heller, jeg, men skjønner hva du mener fordi jeg var litt slik selv en stund....

Goklem til deg.
PS hadde jeg hatt plass ikofferten skulle jeg tatt deg med....

Kaia sa...

For en superflott boks. Den var helt nydelig.

Ha en fin kveld :o)

Heidi sa...

Kjempeflott boks som jeg håper dere kan samle masse fint oppi.

Klemmer fra
Heidi

Line sa...

Hei søta!
For en nyyydelig boks du har laget!!
Her kan samle alle skattene frem til den store dagen vettu:)
Du har virkelig noe å glede deg til, var den mest fantastiske dagen i mitt liv!!! Kos deg med planlegging og bruk god tid hvis du kan (blei litt hektisk her nemlig, men nå er det jo overstått:))
Også så flink du er til å male med distresser da du, blir helt misunnelig jeg! Hmm, tror jeg må sette meg ned og øve litt mer jeg..hihi.
Ha en flott dag imorra!
Klem, Line

Monica sa...

Så utrolig søt boks vennen. Gosj! Så flott og kreativ og ja, denne blir koselig å fylle med ting og titte gjennom og drømme seg bort. Så mange fine detaljer. Nydelig!
*klem*

Angelo sa...

Sååååå utrolig nydelig, Marte!!! Du er bare helt rå, altså! Her var det mange helt supre detaljer, bare som den lille blonden som synes under splitten i papirriften øverst, og som ryggen, og....ja, nei, det er så masse flott, atte!

Krysser fingrene for at det passer seg at du kommer på treffet neste uke, for da skal jeg stjele ideer fra deg :)

Klem, Kristin :)

Tina sa...

Ohhh Wow what an absolutely stunning idea and it turned out so beautiful... absolutely exquisite... Crafty Hugs Tina

Hanne sa...

Her toner bryllupsmarsjene inn i mitt øre *hihi* Herlighet, asså, for en himla god idé!!! Myyyye stiligere enn å henge lapper på kjøleskapet, spør du meg! *hehe*

Nei men altså - fantastisk! Nydelige farger og detaljer, det står liksom skrevet "MARTE" på hele boksen <3 Og med så mye arbeid, kan det trygt bli et arvestykke ;)

Gleder meg til å se hvilke lapper du plukker ut, jeg!
Goood klem fra Hanne:)

Sigrun sa...

Så utrolig lekker box og får en kjempeidee! Boxen er SÅ gjennomført hele veien og leg elsker "vintage-stilen" din!
Klem Sigrun

Camilla sa...

Åååå så romantisk Marte!! Og nyydelige detaljer!!
Klem, Camilla.

Rita sa...

For en superflott boks du har laget deg, Marte. Og for en supergod idè! Denne vil dere (og flere? hihi) ha stor glede av i fremtiden, det er jeg sikker på!

Kos deg med planleggingen.

Klem fra Rita

Snuppeline sa...

Rålekker bryllupsboks du har laget. Veldig romantisk med mange herlige detaljer og for en kjempeherlig sak å få lov å arve da, med mammas alle bryllupsdrømmer oppi!

Glee sa...

Oh, Marte, this creation is FABULOUS! Whoa, I just keep going back and looking at all the detail pieces you used! Oh my, this is just FABULOUS!!!!!

Love ya, Glee

Lene Aase sa...

WOW, rålekkert!!! Og et kjempeflott minne da:)

Klemmer fra Lene:)

Lene Aase sa...

Hei, takk for kommentar i bloggen min:) her er link til esken: http://www.scor-pal.com/dec2_magazine/index_files/Page1190.htm

Klemmer fra Lene.

Kristine sa...

Guriland for et mesterverk Marte!
Så herlig å samle alt på ett sted. Og etter bryllupet, går det jo an å samle litt skatter fra den store dagen oppi esken;)
Ha en god helg
Klem fra Kristine

craftyb sa...

Oh this is absolutely gorgeous Marte...and soon it will be a box full of treasures! bx

Lim sa...

Gorgeous couple and beautiful book.. I love everything about this idea... Gorgeous details inside and out..
Your wedding it will be magical!!!

Hugs,
LIM