16. mai 2008

Jeg rocker! Hihi

Kristine har gitt meg en utrolig stilig og varmende award! Jeg setter så stor pris på det, vennen. Tusen takk!! :) Hihi, hun synes jeg rocker - og det synes jeg er gøy!!


Jeg har flere som skulle hatt denne stilige utmerkelsen! Men mine 3 utvalgte er Glee, Camilla og Sandra! You rock,girls.. :) Send den videre til 3 andre som fortjener den,jenter! :)

Kristine has given me this cool award! I want to pass this on to Glee, Camilla and Sandra! You all rock,girls! :) Pass this on till 3 others that deserves it - I know they are out there! :)

9 kommentarer:

Glee sa...

Yippee, I love it, Marte! Thank you so much, my Friend. We are heading back home tomorrow for a week; you just made my day!

Sandra sa...

Tusen tack! Vad kul att jag rockar! Nu blir jag stolt.

Hoppas du får en trevlig 17 maj! Själv har jag varit med och firat då jag bodde i Oslo i drygt två år (-97 till -99). Det var verkligen fest och mycket roligt!

Jag har lagt de uppstämplade motiven på posten i helgen så du bör få dem nästa vecka!!!!

Många 17 maj kramar från mig till dig!!!!

Camilla sa...

Åååå tusen takk!! For en kul award!! Denne passer fint på "award-veggen" min;) *stolt* Og jeg skal nok finne tre gode kandidater også;) Denne kan ikke stoppe hos meg.

Nå er jeg hjemme igjen etter 17. mai feiring. Godt å få bunaden av:) men har hatt en kjempekoselig dag!! Godt å gjøre annet enn tentamensretting... Håper du også har hatt en super dag!

Stor klem fra Camilla.

Rita sa...

Klart du rocker!! Gratulerer!

Vel overstått dag, håper dere hadde det fint. Hørte rykte om kaldt vær. Men er det noe vi ikke styrer så er det været..

Vi hadde det heldigvis helt supert. Nydelig vær, med litt kald nordavind. Men det er så godt som perfekt det!

Ha en strålende uke som kommer.

Rita i Florø

Rita sa...

Stikker en kjapp tur innom for å ønske deg MASSE lykke til med eksamen!!

Eksamenstid er noe eget. En skjønner ikke hvorfor en utsetter seg for så store påkjenninger frivillig, når en er midt oppi det. Men etterpå er det bare sååå deilig, og en blir veldig stolt av seg selv.

Stå på!!!

Klem fra Rita

Heidi sa...

Lykke til med alt som heter eksamen lille venn-det kommer til å gå stråååålende . Tro meg!

Klem fra Heidi

Lim sa...

Dear Marte, you deserve this award. Your blog rock, but you..rocks even BIGGER!!
Love you,
Lim

Heidi sa...

Sliter og strever du snuppa? Snart over nå med eksamen og du kan puste ut. Er sikker på at du har klart deg kjempebra. Akkurat i morgen skulle jeg byttet med deg-for jeg vet ikke helt hva som er værst jeg. Eksamen eller 25 unger i bursdags selskap!!!!! Henrik fyller 10 år på fredag og i morgen er det barneselskapet som står for tur. Og tro meg det pleier ikke akkurat å gå rolig for seg!!!!!!

Ha en fin dag vennen.


Stor klem fra Heidi

Dawn sa...

Thank you Marte for visiting my blog and for your lovely comments.
Come back soon!!