25. apr. 2008

In english?

Ok, so I've understood that I have to make my blog a bit more understanding.. Even though I have no confidence with my English "skills", I would give it a try.

This is for all you bloggers out there:

"Martes blog goes international"

10 kommentarer:

Bunny-Zoe's Blog sa...

Hi Marte, Please email me and we can talk about the Prisma. nichola.fairbairn@googlemail.com I would also like to put a link on my blog to yours so I can come and visit easily as I love your cards. Hugs, Nikki x

Rita sa...

Så sprekt av deg!!! Jeg ga min venninne i Karibien beskjed om å friske opp norsken sin igjen ved å lese bloggen min -hi,hi- ingen hjelp å få av meg, nei.
Lykke til med engelsken, Marte, dette lover jo bra!!
Jeg har det bare så fint. Går ut over nattesøvnen å skaffe seg blogg!! Ligger og tenker og gleder meg til neste innlegg jeg kan legge ut. Men det kan ikke være sånn for alltid. Men alt nytt er gøy!!
Nyt helgen, det skal jeg. Gleder meg til å gå av onsdag, da blir det scrappings igjen (jobber annenhver uke med onsdag som byttedag. Fint det!!)
Cyberklem sendt til deg!!

Heidi sa...

Hei snuppa!
Engelsk ja - jeg prøver meg litt jeg også men river meg i håret innimellom. Å skrive Engelsk er for meg en kjempeutfordring og det blir jo den knota engelsken da. Men øvelse gir mester tenker jeg.

Håper du har hatt en fin dag så langt!

klem fra heidi

ANGELO sa...

Hei på deg, vennen! Takk for en koselig kveld her i butikken min. Jeg koste meg veldig, selv om jeg ikke laget noe som helst. Jeg gleder meg veldig til å sette meg ned med litt fargelegging av de motivene jeg stemplet opp fra deg! Håper du koser deg med dine motiver også!!
Ha en super lørdag! Du får hilse Ronny! Kos dere sammen! :)

Varm klem fra meg :)

Hanne sa...

Hei kanongode Martemor,

tusen takk for de hyggelige ordene dine i bloggen min! Gleder meg VELDIG til å få kort fra deg!!

Har også funnet ut at jeg må skrive noe av teksten min på engelsk, men jeg synes ikke det er lett, og fort går det i hvert fall ikke, for jeg har kommet helt ut av trening. Men så er det så mye hyggeligere for alle dem som ikke skjønner norsk, og vi blir sikkert flinkere etter hvert. Håper jeg :/

Nå skal jeg pakke ned litt spanske greier. Ha en strålende fin lørdag!

Klemmmmmmmm :)

Glee sa...

Congratulations, Marte, for being international now! Your English is wonderful and I am so happy for you! Take care, my Friend!

mrolaussen sa...

Hi my lovely girlfriend, you can also do a multi-language blog where you write your publications in both norwegian and english.

Heidi sa...

Så koselig familiebilde marte. det er alltid så kjekt å komme inn i bloggen din og stadig finne nye bilder av deg og din kjære. Og nå også med gutten din. kjempekoselig.


klems fra Heidi

craftyb sa...

Yaaaay! Your "english" skills are excellent...thank you for taking the time to translate for us so that we can enjoy your words as well as your beautiful creations! bx

Heidi sa...

Hei Martemor

Du må se i bloggen min

Nattaklem fra Heidi