22. apr. 2008

Et lite bursdagskort - og noen destruktive tanker? (Tilda & Co. Challenge #16 - Girly but Blue!)

Jeg laget et bursdagskort for en venninne.. Dette skulle være til Amanda 9 år. Jeg kjenner ikke Amanda, men tenkte at 9åringer kanskje er for "gamle" for rosa..? Uansett - jeg ville lage blått! :)

Kortet ble gitt bort, og min venninne ringte meg i går å fortalte at Amanda 9 år synes kortet var det fineste hun hadde sett, og det allerede var rammet inn og hengt opp på rommet...

Allikevel tenker jeg:

x - Neeei... Det er jo fryktelig enkelt da...

x - Kjedelig... Jeg får aldri til å pynte og dille og bare overlesse kortet og fortsatt beholde det pent...

x - Dessuten klarer jeg ALDRI å få til den j**** distressen, som nå bare har blitt et irritasjonsmoment.

x - Skal jeg alltid føle meg som en nybegynner med kort?


x - Skulle ønske jeg klarte å lage kort som alle andre med blogger

At det går an å være så selvdestruktiv - har solgt nesten alle kort jeg har laget opp igjennom tidene,og fått masse skryt og hyggelige kommentarer. Hm!

Kanskje jeg bare skal si at "jeg har funnet min egen stil", og at "jeg alltid har vært litt rufsete". Da høres det så mye bedre ut! :D

Og ang. den distressen. Jeg HATER den :P

Det hyggelige med dette kortet, er at det passer perfekt til Tilda & Co Challenge denne uken! Hurra! :)

17 kommentarer:

Heidi sa...

Hei vennen min!

Du lager jo de nydeligste kort Marte - og tro meg jeg bare elsker den stilen din jeg. Ikke rart at en jente på 9 år ble kjempeglad for dette kortet. Og når det gjelder de Distressene som alle farger så fint med - jeg tror jeg melder meg inn i den "hate" klubben jeg også. Jeg prøvde og prøvde men det ble bare ikke sånn som jeg ville at det skulle bli. Har kjøpt massevis av farger og satt der med motiver som ikke ble akkurat lekre nei. Synes det er mye enklere å få til skyggene med disse blyantene. Ja selv Le Plume tusjene synes jeg er enkle i forhold.
Men jeg må vell øve litt med disse fargene også. Men det er utrolig deilig å ha så mange farger å velge mellom. Bruker du de samme eller har du noen andre blyanter?

Å ja den messen hadde vært noe gitt. Hadde en stund faktisk tenkt å reise. Har en lillebror i Oslo jeg kunne ha bodd hos. Men denne gangen ble det bare så vanskelig å kombinere det med alle tingene som ungene skal på den helgen så det får nok bli en annen gang desverre. Skulle så gjerne ha vært der og handlet litt ja. Og det hadde jo vært så fantastisk å møte deg også.Du er jo bare så utrolig god du Martemor.

Håper solen skinner hos deg også i dag!

Stor klem fra Heidi

Heidi sa...

Hei igjen.
Naturfag - må si jeg beundrer deg. leeeenge siden jeg gikk på skolen nå og har nok med å hjelpe Henrik med leksene :o)
Jeg tror jeg betalte litt over 600 kroner med sendingen fra USA. kjekt med alle de fargene for det er jo så utrolig mange nyanser å velge mellom.
Hva heter de bokstavene du brukte på det siste kortrt ditt? De var kjempefine. Har bestilt meg et utgått alfabet som heter Katie, men husker ikke lengre helt hvordan det ser ut.

Kos deg ute!

Klems

Hanne sa...

Kjære Martemor,
jeg tror du er hjemsøkt av den samme demonen som besøker meg innimellom. Jeg kaller den damedemonen, og den stikker innom iblant for å fortelle meg at jeg ikke duger. Når jeg lager noe jeg egentlig synes er ganske fint, sitter den på skulderen min og ler rått. Tror det bare er å leve med, men jeg liker den IKKE!!

Uansett synes jeg ikke du har noen som helst grunn til å være misfornøyd med resultatet, og du verden så flott fargelegging du får til av intenst hat! :)

Jeg skulle gjerne vært på messe til helga, men Karl og jeg bestilte en tur til Madrid lenge før jeg koblet at det kræsjet med messa. Men neste år! Da skal jeg dit! Og da bor jeg gjerne hos deg, det hadde vært trivelig!

Masse klemmer til flinke Marte :)

Heidi sa...

Ser ut som jeg og Hanne koser oss her inne :o)
Og tenk så gøy om vi kunne ha møttes på messe og ellers neste år - DET hadde vært noe det!
Så gøy at det var akkurat det alfabetet da. Jeg har kjøpt det på Bikuben og har bestillt æøå også. syntes det var helt genialt. Og nå ble jeg jo ekstra glad når jeg så hvor fint det ble på kortet ditt!

Sitter her og farger litt og kan bare si ett ubetinget JA til at jeg er godt fornøyd med disse fargene.
Men nå må jeg snart heller komme meg ut i sola litt.Det er bare så vanskelig å legge vekk dette........!!

Solskinns klem fra Heidi

Hanne sa...

Vet ikke om det er en superprinter, men den tar i hvert fall den tykkeste Bazzillen (må selvsagt skjære den til A4-str først). Karl kjøpte denne da han hadde hjemmekontor, så det er en kombi skriver - skanner - kopimaskin. HP-PSC 2355 all-in-one er navnet. En super sak, men jeg tror du skal klare å printe tekst på en annen skriver også? den tynneste Bazzillen er jo ikke så tykk? Ikke vet jeg, egentlig, bare en tanke...

klem :)
- og så har jeg vært inne hos Heidi og gjort et vedtak *hihi*

Bunny-Zoe's Blog sa...

This is just so pretty. I love all the blues and the paper and accessories. Nikki x

Lim sa...

The combination of colours are perfect and the layout is gorgeous. I love it!.
Your coloring is gorgeous.

Rita sa...

Hi hi, godt å høre at det ikke bare er meg!! Har hatt denne hobbyen i over 2 år, uten å "publisere" noen av mine kort. Endelig motet meg opp til egen blog, og det er jo egentlig så moro!!
Du skal bare vite at du lager utrolig flotte kort, stor inspirasjon!! Og du,jenta mi ble nettopp 9, hun skal ha alt blått!!!
(om du forviller deg inn på min blogg, så husk at den er rimelig ny....)
Ha en strålende dag, lykke til med pugging ;o))

Kirsten sa...

Nyyydelig kort, Marte!
Og de duste-tankene dine kan du parkere én gang for alle - for du lager nydelige kort!! :)
Jeg syns det er kjempefint at ikke alle lager like kort, men finner sin egen stil! Det er jo det som er moro!! Og bare for å si det en gang til; jeg liker kortene dine veldig godt!!

Ha en fin uke, Marte!

Klem fra Kirsten

Glee sa...

AWWWW, this is so darn cute, Marte! Your work just makes me smile and I love coming here over and over!

Heidi sa...

Hei vennen!

De fungerer som aqvarell farger men ikke med vann. Man må bruke sprit eller hva det nå er som er oppi denne flasken jeg bruker. Jeg bruker noe som heter Sansodor en " low odour solvent" Søker du på youtube så ligger det noen forklarings snutter der!

Klem fra Heidi

Heidi sa...

God morgen Marte :0)

Jeg fikk den tilsendt fra england, men så faktisk nå at de hadde på Panduro sist jeg var der. Også maler jeg ikke med pensler men med sånne papirblyanter som man dypper i dette stoffet. Stoffet lukter litt men jeg synes ikke det er ubehgelig. Og det finnes sikkert noen som er helt luktfrie også.
Jeg koser meg iallefall med disse.

Ha en strålende dag - her er regnet kommet tilbake.

Klem fra Heidi

"Hermine" sa...

Nydelige kort du lager!
Men kjenner godt igjen tankene dine når man får positive kommentarer. Merkelig at det skal være slik. Distressen er ikke så enkel, nei - har oppdaget at resultatet man får med den er nokså avhengig av papiret man maler på... H2O (som er det andre jeg bruker) er lettere å få til på alle slags papir, synes jeg.
Ha en flott søndag!

mrolaussen sa...

Du får det til å se fryktelig enkelt ut, men det kan jeg skrive under på at det ikke er. Jeg har
fulgt deg i utviklingen fra.. ja noen kort som ikke tåler sammenligning med dagens kort til nå hvor du pynter og fargelegger dem så utrolig fine, du har opparbeidet deg en helt unik fargeforståelse og lager kort som er så velkomponerte og delikate.
Det du får til med papp og papir er magisk, jeg vet hvor mye du legger i hvert kort av selvkritikk, kreativitet og kjærlighet. Jeg er skikkelig stolt av deg Marte, du har helt klart
funnet din stil som tydelig flere en meg beundrer.

Sånn.. da har jeg brukt opp min feminie side for i dag :)

Jeanette sa...

Vilket härligt kort. Fina färger. Älskar fjärilen på tagsen. Mycket fint att kolla på i din blogg. Tittar in här då och då. Ha en bra vecka och grattis till 9-åringen. Kram

Marlou sa...

such a beautiful card!!!! :) :)

craftyb sa...

Hi M, i love this Tilda - you'e made her beautiful all dressed in blue! bx