30. mars 2008

Usikker!

Jeg har bestemt meg for å finne gleden i stempel jeg så og si aldri bruker. For det er sånn med Magnolia - uansett hvor søte de er, finner jeg meg alltid noen favoritter som blir brukt oftere enn andre. Jeg har forsøkt å lage 3 kort med 3 forskjellige stempel jeg sjelden bruker - i håp om at disse skal få nytt liv hos meg..

Må innrømme jeg er veldig usikker på resultatet, ingen av kortene ble spesielt "meg". Kan være at jeg har litt dårlig tid, og ikke la den store innsatsen i arbeidet...

Nå skal jeg spise søndagsmiddag med min kjære, før jeg reiser til Halden for en intens skoleuke. Skal bli deilig å bli ferdig utdannet i juni!



8 kommentarer:

Heidi sa...

For noen deilige kort det ble da. Synes du fargelegger så utrolig vakkert. Særlig liker jeg godt at du får fargen så mye lysere på midten på en måte - det der får jeg aldri helt til. Vakkert!
Ingen grunn til ikke å bruke disse stemplene nei.Særlig falt jeg for det øverste.
Ha en fin skoleuke da Marte!

Klem fra Heidi

Hanne sa...

Jeg sier meg bare helt & totalt enig med sistnevnte taler;) så slipper jeg å finne andre ord for det hun allerede har sagt så presist.

Synes du får med så mange morsomme detaljer - revne kanter, bånd, knapper, blomster - you name it - på en så flott måte!

Kos deg i Halden, da!
klemmer fra Hanne:)

Jeni Glee sa...

Now, Girl, these are just the cutest, cutest cards! I sure am glad I don't have to pick a favorite since I love them all!

Hanne sa...

Måtte bare stikke innom deg igjen for å hviske deg i øret at du har vunnet en pris -!- som du må gå til bloggen min for å motta :)

klem fra Hanne:)

Anonym sa...

Det er jo ikke noe å klage etter dette. Disse kortene var jo kjempe fine. Vi har vel alle våre favoritter å bruke, og burde nok som du ta en slik da og forsøke å lage noe av dem vi aldri bruker. Takk for tipset, og jeg tror jaggu jeg også må forsøke det. Mange av stemplene er ikke nødvendigvis motiver, men kanskje tekst, swirl etc. Det samme er jo med papir. Kjøper masse nytt, som en ikke bruker. Gleder meg til å se flere flotte kort fra deg.

Inger Marie sa...

Kortene er kjempe herlige Marte.
Det blir jo ofte sånn at vi får noen favoritt stempler som vi bruker om og om igjen. Syns du er lur som har tørket støv av noen gamle :9

Se i bloggen min, du har fått en pris

God klem

angelique sa...

these cards are so lovely,beautiful paper,i like these.

Ila sa...

These are all just Fabulous and So Cute!..I love your coloring and the papers you used ..just Gorgeous!! Sorry I never got time to get in on the card challenge...I just checked it today but it was over. It sounded like a fun challenge...maybe next time...Have a Great Weekend!!