28. feb. 2008

Ny challenge!

Morsomt med candychallenge fant jeg ut! :) Koselig å ha et "mål" med kortlagingen, og som flere har sagt - en morsom måte å bli utfordret til å bruke andre farger enn man vanligvis bruker.

For min del gjelder dette nå, Bernie har laget en blogcandy til oss. Må inneholde et søtt stempel (det har jeg) og fargen rød. Har kun brukt rød på et bursdagskort eller to, det har aldri vært min favorittfarge. Men - jeg hiver meg på igjen! Gratulerer, Leonie med seier i Kristines koselige challenge!

Prøver meg også på challenge hos Arty Girlz - følg med, følg med :P

2 kommentarer:

ANGELO sa...

Tusen takk for kommentar i bloggen min. Det er så koselig når jeg ser at det er fra deg! :)
De sømmene mellom hjertene på kortet jeg laget sist er rett og slett stiplete linjer tegnet for hånd. Jeg elsker å tegne slike "sømmer" på alt. Føler at kortene ikke er ferdige før jeg har laget slike streker :)

Mica sa...

heisann Marte :O) Fant bloggen din ved en tilfeldighet og falt pladask for den. Du har en utrolig hærlig egen stil på alt du lager :D kort man blir glade av!!! Er du registrert på www.scrapping.no? Vi har en ukentlig stor konkurranse som heter kortomania der. Hadde vert skikkelig gøy å se dine bidrag der :D Du finner info om denne konkurransen under kort på hovedsiden:) Ha en fortsatt herlig ugen, og ta gjerne en tur innom kortbloggen min www.heimlaga.blogspot.com :) Hilsen VyanMica